Hvordan vil du oppleve Fjordcamp, Bø og Vesterålen?

Vi har satt sammen flere pakker som vi kan tilby våre gjester. Ønsker du en kombinasjon av våre forslag er det bare å ta kontakt så setter vi sammen et tilbud som passer akkurat for deg!

Opplevelser i Nord Norge, Aktiviteter i Nord Norge, Vesterålen, Bø Kommune, Bø i Vesterålen, Kval, Whale, hval, killer whale, orca, spekkhugger

Hvalsafari

I samarbeide med Hvalsafari AS på Andenes kan vi tilby hvalsafari med garanti!

The Whale & Dolphin Conservation Society (WDCS), som har spesialisert seg på å vurdere tilbud om hvalsafari, gir Hvalsafari AS denne attesten;

«Hvalsafari AS på Andenes – verdens største og beste operatør av arktisk hvalsafari»

Fisketurer

Fjordcamp ligger vakkert til innerst i fjorden men med kort vei til gode fiskeplasser skjermet fra storhavet. For mindre grupper har vi egne båter til leie for de som vil prøve fiskelykken.

Opplevelser i Nord Norge, Aktiviteter i Nord Norge, Vesterålen, Bø Kommune, Bø i Vesterålen,

Vesterålen Tours

Vesterålen Tours tilbyr guidede turer med bil i Vesterålen på jakt etter nordlys og dyreliv

Samisk kultur

I samarbeid med Inga Sámi Siida kan vi tilby opplevelser innen samisk kultur og mat!

Besøk reingjerdene på fjellet og vær med på samling og merking av rein sommerstid eller ta en tur med snøscooter for å mate dyrene vinterstid. Prøv deg på lassokasting og smak på tradisjonelle samiske matretter. Besøk lavvoen og hør historien om samefolket, språket og kulturen.

Guidet turer i fjell og ved fjord, sommer og vinter

Bø har spektakulær natur, vi ønsker å vise deg hva vi kan tilby av vær og vind, storm og stille. Høye fjell og stupbratte skrenter, dype fjorder og kritthvite strender, hav som koker og midnattssol i blikkstilla. Eller mørketiden med nordlyset blafrende over himmelen.

Fotomotivene står i kø, kle deg etter forholdene å bli med på tur!

Sightseeing i Bø

Vi kan tilby små og store grupper guidet rundtur i Bø med besøk på museer, severdigheter, autentiske fiskevær, jernalder graver og vakker natur.

I samarbeid med Bø taxi og Boreal arrangerer vi turer for grupper fra 9 til 49 personer. Mindre grupper avtales direkte med Fjordcamp.

Fjordcamp Aktiviteter

På Fjordcamp har vi mange aktiviteter som for eksempel: Øksekast, ballspill, hinderløype m.m.

Bøhallen

Bøhallen er storstua i Bø, her kan du svømme, gå på kino, trene og ha som utgangspunkt for turer i nærområdet til Mannen fra Havet, Bø Museum, Losjehytta og Vetten.

The Man From The Sea, artscape nordland, skulpturlandskap nordland, Opplevelser i Nord Norge, Aktiviteter i Nord Norge, Vesterålen, Bø Kommune, Bø i Vesterålen